Egypten 2011

Egypten 2011

21 oktober 2009

Junkyard.se





http://www.300kr.se - Försäkringskassan ger ut 300 kronors checkar var tionde minut mellan kl 09:00 och 21:00 fram till den 23 oktober!

Dessa 300 kronor kommer nog gå till en alternativ skötväska då den från H&M inte höll måttet :)

Vad sägs om denna?


4 kommentarer:

  1. Tack så jätte mycket snälla du! Ja, det kan nog mycket väl bli en liten majbebis, fast hoppas på att h*n hinner ploppa ut i april då halva släkten är född i maj.

    OJ vilken snygg skötväska, var kan man hitta en sån?? Riktigt läcker! Jag ska också försöka sno till mig 300 kronor imorgon som bidrag haha.

    SvaraRadera
  2. hur tusan vann du den där? jag klickar och klickar men inget händer. hur får man checkarna? alltså ska man dra eller göra något annat? ;) dont get it. eller så är det min dator som är oerhört seg.

    SvaraRadera
  3. Klickar och klickar är nog det vinnande konceptet :) sen hjälper det nog inte att tusen andra också försöker norpa en check samtidigt ;)

    SvaraRadera
  4. Haha nää verkligen inte! Det är nog tur att sambon är uppväxt med 6 syskon så han tycker inte att vi behöver nånting, får istället tjata om exakt allting. Jo, vi kommer mest troligt att köpa en crecsent classic :) Den verkar passa oss bäst.

    Jo, jag förstod det.. men den var himla fin väskan! Vill ha en lite sportigare och den såg ju så fin ut.

    SvaraRadera