Egypten 2011

Egypten 2011

18 september 2009

18/9

Såg ytterligare ett avsnitt av Supernatural igår, oerhört läskigt då det handlade om spegler. Avsnittet hette "Bloody Mary", så då kan man nog räkna ut vad det handlade om.
Och jag som speciellt är väldigt rädd för speglar mådde inte så bra av att se det avsnittet, jag och Robin har pratat om att skippa de avsnitt som är lite för mycket ;)

Ebba mådde inge bra igår kväll, var något som inte stämde och även Gabriel kom över tidigt under natten och hade svårt att somna om, så vi fick packa in oss allihop i vårt sovrum :)

Har varit och ätit lunch på Ming palace, och så inhandlade jag harembyxorna till Ebba som Robin förövrigt tyckte var hemska för att sedan tycka att dom var riktigt söta :) (som det alltid brukar vara;)
Träffade Vera på stan, så vi hann bestämma att de blir någon Luleåtripp efter löning.

Har även fått det konstaterat att Ebba inte tål skumpulvermjölk och reagerar kraftigt på det, vilket jag irriterar mig jättemycket på då alla stora barnmatsföretag har det i princip alla sina rätter, vilket gör att sortimentet för mjölkallergiker genast blir väldigt litet.
Inte så roligt att variera mellan 3-5 olika rätter. Hade precis samma problem med Gabriel, dock så har vi i alla fall haft turen att Ebba är väldigt matfrisk av sig och äter stora portioner och är väldigt nyfiken på all mat och att prova på.
Hon fick en stor portion mild havregröt inför kvällen, den smakade väldigt gott tillsammans med lite blåbärspuré, men tyvärr ser det ut som om vi blir tvungna att skippa den.
Usch vill bara skälla ut barnmatsföretagen för deras usla sätt att tänka! Barn är mer känsliga! De borde ha ett sortiment för mjölk- och äggintoleranta också!

1 kommentar:

  1. Om ni ska till Luleå måste du ta en titt förbi oss =D

    SvaraRadera