Egypten 2011

Egypten 2011

02 mars 2013

Vabruari fortsätter

Ja vabruari verkar inte över för våran del. Igår köpte vi en ny skjutdörrsgarderob, eller ja, en begagnad. Stommen var i ganska dåligt skick så vi fick använda flera vinkeljärn för att få ihop den, men nu är den stabil och den kommer ju inte flyttas på några fler gånger :) skjutdörrarna däremot ser som nya ut! Och det är ju det som är huvudsaken (de är ju de som syns). Är jätte nöjd, istället för två garderober så blev det som fyra, däremot måste vi köpa fler trådbackar.

I och med att den stora garderoben flyttade in i sovrummet så rymdes inte spjälsängen där inne längre så då var tanken att Ellen skulle flytta in hos Ebba (som det varit tänkt sedan långt tillbaka). Ebba fick nu sova i övre delen av våningssängen och Ellen där nere. Första natten och första halvan verkar gå jättebra, men så gnäller Ellen till och jag går över för att trösta.

Från ingenstans kaskadkräks hon och jsg är tvungen att lägga henne på sida för att inte kräket ska täppa igen luftvägarna. Usch ja, det är så typiskt för i helgen skulle Ellen fått åka till mormor och sova sin första natt där, vi har inte haft barnvakt över natten sedan i somras (för de äldre barnen) så vi hade ju givetvis sett fram emot det här jätte mycket!

Sedan gör det ju inte det hela bättre av att vi hoppats på barnvakt under flera helger i rad men vi haft otur av att vi är sjuka, mormor är sjuk eller jobbar osv. Men sådant är livet!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar